podzimní kolekce Atelier Brunette

Novinky z francouzského Atelieru bývají vždy krásné, letošní podzimní jsou ale zcela výjimečné.  Začátkem října jsme vám představili mini kolekci teplákovin, které svým vzorem doplňují gabardény a viskózy leony. Trochu kontroverzní vzor ve Francii umí, krásné barevné kombinace vám umožní doplnit stávající šatník bez ohledu na trendy.

K teplákovinám máme v nabídce dva střihy na jednoduchý top a mikinu s kapucí. Leony gabardény, můžete, stejně jako ostatní, využít na saka, bundičky, sukně. Pokud je pro vás vzor příliš divoký, zkuste ledvinku nebo jiný doplněk a na oblečení můžete využít gabardény jednobarevné.

Visuel_LEHoodie_Midnight_3

BG_BlocFIn

le-sac-banane_1

 

Velkou podzimní novinkou a samostatnou kolekcí je ucelený koncept na ušití trenchcoatu. Francouzský Atelier Brunette přichází s paletou  6 barev voděodolné bavlny,  3 ladícími podšívkami seersucker a střihem na podzimní trechcoat.

Ušit si tak můžete opravdu nadčasový kousek do vašeho šatníku. Plášť, který můžete nosit na na jaře, na podzim, a s teplými doplňky i při mírné zimě. Pokud je pro vás trenchcoat velká výzva a zatím se na něj necítíte, můžete zkusit lehčí kabátky oversize saka nebo bundičky.

Možností máte opravdu hodně, nejen vybrat pro vás vhodný střih, ale můžete využít i lehké gabardény z naší nabídky a doplnit viskózovou podšívkou. Ucelený koncept je opět o trochu blíže  komplexnímu udržitelnému šatníku. Je to velká výzva a velká radost.

IMG_7379

 Photo_Teaser1

Photo_Teaser2